Nowy Numer 16/2024 Archiwum

Poszukiwacze smaków

Turysta dociekliwy przygotowuje się rzetelnie do swoich podróży, lubi odkrywać nowe szlaki, wytyczać własne. To koneser delektujący się urokiem tego, co widzi i doświadcza, oraz gotowy poświęcić czas na intrygujące odkrycia.

Jeśli mamy te cechy albo zdecydowaną ich większość, to bez najmniejszych wątpliwości jesteśmy gotowi do kolejnej wyprawy – Lubuskim Szlakiem Miodu i Wina. Podróże kształcą, dlatego niezbędnym warunkiem wyruszenia na szlak jest chęć zdobycia wiedzy dotyczącej tradycji pszczelarskiej, produkcji miodu, wartości leczniczych produktów pszczelarskich. To samo dotyczy uprawy winorośli, sztuki dobierania gatunków, pielęgnacji winnic, produkcji wina.

Dostępna jest część treści. Chcesz więcej? Zaloguj się i rozpocznij subskrypcję.
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.

« 1 »
oceń artykuł Pobieranie..

Zapisane na później

Pobieranie listy